گوناگون از جهان...webnet.loxblog.com
گوناگون از جهان...webnet.loxblog.com
نوشته شده در تاريخ شنبه 23 / 12 / 1390برچسب:, توسط کیا عشوری.kia ashoori |
یکشنبه 2 مرداد 1390 کد خبر: 13537

انتقاد كیهان از رئیس مجلس:

برخی اظهارات لاریجانی به خبر برجسته رسانه های حامی فتنه 88 تبدیل می شود


اظهارات ایشان درباره «اجرای طرح هدفمندی یارانه ها» و یا «تبدیل صدا و سیما به تریبون دولت» بی آن كه جناب لاریجانی بخواهند و یا توجه داشته باشند، بازی در میدان دشمن است و دقیقا به همین علت با استقبال گسترده روزنامه های زنجیره ای و سایت های حامی فتنه در داخل و خارج كشور روبرو شده است.


به گزارش روایت حسین شریعتمداری در یادداشتی در شماره امروز كیهان انتقاداتی را علی لاریجانی رئیس مجلس نمود.
متن این یادداشت به شرح زیر است:

مدتی است كه برخی از اظهارات آقای دكتر لاریجانی، ریاست محترم مجلس شورای اسلامی به «تیتر اول» روزنامه های زنجیره ای و «خبر برجسته» سایت های حامی فتنه 88 تبدیل می شود و رسانه های یاد شده با آب و تاب و ذوق زدگی به تفسیر و تحلیل مورد علاقه خود از اظهارات وی كه به یقین مورد علاقه ایشان نیست می نشینند. به عنوان تازه ترین نمونه از این دست می توان به بخشی از سخنان روز پنج شنبه دكتر لاریجانی در یادواره شهدای روستای آسور از توابع شهرستان فیروزكوه اشاره كرد، از جمله، آنجا كه گفته اند؛ «مجلس هرگز فكر نمی كرد كه قانون یارانه ها به شكل فعلی اجرا و یارانه های نقدی به شیوه جاری پرداخت شود» یا، آنجا كه می گویند ؛ «صدا و سیما نباید تریبون دولت شود»... و البته بخش اصلی سخنان ایشان نگاهی منطقی و اصولگرایانه به مسائل این روزهای داخل و خارج كشور و دفاع جانانه و هوشمندانه از مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال این رخدادها بوده است كه به جای خود و مانند همیشه درخور تقدیر است و از شخصیت آزمون داده ای نظیر دكتر لاریجانی جز این نیز انتظار نرفته و نمی رود. اما متاسفانه باید گفت، اظهارات ایشان درباره «اجرای طرح هدفمندی یارانه ها» و یا «تبدیل صدا و سیما به تریبون دولت» بی آن كه جناب لاریجانی بخواهند و یا توجه داشته باشند، بازی در میدان دشمن است و دقیقا به همین علت با استقبال گسترده روزنامه های زنجیره ای و سایت های حامی فتنه در داخل و خارج كشور روبرو شده است. آقای دكتر لاریجانی به خوبی می دانند و كیهان نیز با توجه به رصد دائمی رسانه های داخلی و خارجی در این باره كمترین تردیدی ندارد كه دشمنان بیرونی و دنباله های فتنه گر آنها در داخل كشور، بعد از شكست و رسوایی در فتنه آمریكایی- اسرائیلی 88 به ناكارآمدی طرح هدفمندی یارانه ها دل بسته و پروژه تعریف شده ای را برای زیر سؤال بردن این طرح بزرگ و سرنوشت ساز كلید زده و دنبال می كردند. اما برخلاف انتظار و آرزوی آنان، طرح هدفمندی یارانه ها با موفقیت به اجرا درآمد و برخی از كاستی های آن با دستاوردهای این طرح قابل مقایسه نیست و از سوی دیگر این كاستی ها پیشاپیش قابل پیش بینی بوده و جلسات متعددی از مجلس شورای اسلامی با ریاست شخص آقای لاریجانی به یافتن راه كار برای كاستن از برخی پی آمدهای غیرقابل اجتناب این طرح اختصاص یافته بود بنابراین از ریاست محترم مجلس كه خود از نزدیك شاهد تلاش بی وقفه دولت در عملیاتی كردن طرح هدفمندی یارانه ها بوده اند انتظار نمی رود، به خاطر شماری از پی آمدهای طبیعی طرح یاد شده، این اقدام بزرگ و حماسی دولت كه هیچیك از دولت های سازندگی و اصلاحات جرأت انجام آن را نداشته اند به زیر سؤال بكشد.
اظهارنظر آقای دكتر لاریجانی درباره تبدیل صدا و سیما به تریبون دولت نیز، ضمن آن كه با واقعیت فاصله دارد زمینه دیگری برای سوءاستفاده دشمن است. دشمنان تابلودار بیرونی و دنباله های داخلی آنها، پنهان نمی كنند كه در جریان فتنه آمریكایی- اسرائیلی 88 از روشنگری ها و برنامه های مستند صدا و سیما، ضربات خرد كننده ای دریافت كرده اند و از آنجا كه اسناد ارائه شده در این روشنگری های مستند را غیر قابل انكار می دیدند به تخطئه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران روی آوردند و رسانه ملی را به یكسونگری و خودداری از انعكاس نظر مخالفان متهم كردند و حال آن كه هیچ یك از آنها جرأت رودررویی و مناظره با حامیان نظام را نداشتند و دعوت های مكرر صدا و سیما برای حضور در اینگونه برنامه ها را بی پاسخ می گذاشتند. از سوی دیگر، دولت عهده دار امور اجرایی كشور است و به طور طبیعی و منطقی حجم انبوهی از اخبار و گزارش های صدا و سیما و دیگر برنامه های آن به اقدامات عمرانی، علمی، رفاهی و... دولت اختصاص پیدا می كند و در بسیاری از موارد نیز برخی از مواضع و عملكردهای دولت به نقد كشیده شده است. ضمن آن كه هیچ یك از اخبار مجلس شورای اسلامی و نمایندگان محترم نیز در رسانه ملی از قلم نیفتاده است. همین جا باید گفت كه صدا و سیمای جمهوری اسلامی خالی از كاستی و اشتباه و خطاهای فاحش نیست و برخی از برنامه های آن با نیازهای واقعی مردم همخوانی چندانی ندارد - كه كم و بیش در بقیه مراكز هم دیده می شود- و كیهان نیز بارها به آن پرداخته است ولی «تبدیل صدا و سیما به تریبون دولت» اتهامی جفا نسبت به خدمات فراوان رسانه ملی در مقابله با فتنه آمریكایی- اسرائیلی 88 تلقی می شود. گفتنی است كه دولت نیز صدا و سیما را به یكجانبه نگری به نفع مجلس و قوه قضائیه متهم می كند!
و بالاخره، موارد فوق تنها به عنوان نمونه در این نوشته آمده است و در ادامه به اختصار باید گفت؛
الف: اصرار ریاست محترم مجلس به مرزبندی با جریان انحرافی، اقدامی ضروری و درخور تمجید است، همانگونه كه تاكید همزمان این مرزبندی با عوامل پنهان و آشكار فتنه 88 نیز به منظور پیشگیری از سوءاستفاده دشمنان ضروری است.
ب: سران قوای سه گانه كه فرصت ملاقات حضوری با یكدیگر را دارند نباید برخی از مسائل ابهام آفرین را به رسانه ها بكشانند و برای مردم دغدغه آفرینی كنند. مخصوصا مواردی كه یك سویه مطرح می شود كه البته، این نمونه ها از جانب دولت نیز به فراوانی دیده شده است.
ج: به قول حكیمانه حضرت آقا، نقد دلسوزانه باید، نقاط مثبت نقد شونده را نیز دربر داشته باشد.
د: برخی از اقدامات مجلس محترم نیز خالی از انتقاد نبوده و به گونه ای در شمار اقدامات تضییع كننده حق ملت قابل ارزیابی است كه شرط فوق لیسانس برای نامزدهای نمایندگی مجلس و بر زمین ماندن طرح نظارت بر نمایندگان از جمله آنهاست و انتظار می رفت ریاست محترم مجلس كه می دانیم مخالف این نمونه ها بوده اند، از انتقاد نسبت به این موارد نیز دریغ نمی ورزیدند.
و بالاخره جناب لاریجانی در دوران اصلاحات به عنوان رئیس صدا و سیما و پس از آن در قامت یك اصولگرای متعهد با حملات گسترده دشمنان بیرونی و دنباله های داخلی آنها روبرو بوده است و این وجیزه با هدف پیشگیری از سوءاستفاده دشمنان برای القای تفرقه در جبهه اصولگرایان قلمی شده است.

http://ravayat.ir/sysnews/cid/13537



-